آشپزی های مختلف

طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو , طرز تهیه دلمه برگ مو ملس , طرز تهیه دلمه برگ مو برای ۶ نفر , طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت 

برای تهیه دلمه برگ انگور بهتر است از برگ تازه انگور در فصل تابستان استفاده کنید اما اگر در سایر فصول هوس درست‌کردن این خوراک خوشمزه را داشتید، می‌توانید از برگ انگور فریزشده و یا کنسور برگ انگور استفاده کنید. به هر حال از هر روشی که استفاده می‌کنید، قبل از شروع کار همه مواد لازم را جلوی دست‌تان بگذارید تا وسط پخت و پز، ناگهان با کمبود یک ماده غذایی مواجه نشوید.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه دلمه برگ مو شیرازی و تبریزی بدون گوشت خوشمزه و ملس در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه

برگ انگور به میزان لازم
برنج ۱ پیمانه
لپه نصف پیمانه
گوشت چرخ‌شده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی دلمه ۱٫۵ پیمانه
نمک، شکر، فلفل، زعفران به میزان لازم
آبلیمو ۲ ق غذاخوری

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه

برنج و لپه را از شب قبل خیس کنید.فردای آن، برنج را ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا حالت نیم‌پز پیدا کند.لپه‌ها را نیز در ظرفی جداگانه حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم‌پز کنید.پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به آن‌ها اضافه کنید و وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد، نمک، فلفل و سایر ادویه‌جات دل‌خواه را به آن اضافه کنید.سبزی دلمه که شامل؛ ترخون، جعفری، مرزه، نعناع، تره است را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.حالا برنج و لپه آبکش‌شده را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر باهم تفت دهید.حالا شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد دلمه از حرارت بیفتند. 

طرز تهیه دلمه برگ مو شیرازی , طرز تهیه دلمه برگ مو دونفره , طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه , طرز تهیه دلمه برگ مو شیرینه

پیچیدن برگ موها

در همین فاصله، برگ‌موها را به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش بریزید تا نرم شده و کمی تغییر رنگ بدهند. حالا مواد را با قاشق، کم‌کم وسط برگ موها بریزید و برگ‌ها را به شکل بقچه بپیچید.وقتی کار پیچیدن برگ‌ها تمام شد، شکر، آبلیمو، زعفران و نصف استکان آب را باهم مخلوط کنید. یک قابلمه مناسب برداشته و روی حرارت ملایم قرار دهید و چاشنی دلمه را کف آن بریزید. کمی صبر کنید تا چاشنی به جوش بیاید.سپس دلمه‌ها را به آرامی و با حوصله کف قابلمه بچینید و بین دلمه‌ها چند برش لیموترش تازه یا در صورت در دسترس بودن، چند عدد گوجه سبز قرار دهید. دلمه‌ها را حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بپزید. 



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 9 تیر 1398 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو