آشپزی های مختلف

سوپ جو قرمز با مرغ

Image result for ‫سوپ جو قرمز‬‎

سوپ جو قرمز مجلسی

سوپ جو قرمز در واقع یک پیش غذا است که به دلیل اینکه بسیار مقوی است به عنوان غذای اصلی هم مورد استفاده قرار می گیرد. سوپ جو قرمز یک سوپ محبوب است که در اکثر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ جو قرمز در ادامه با ما همراه باشید.



مواد لازم سوپ جو قرمز
 آب مرغ۸ پیمانه
جو پرک۱ پیمانه
هویج۳ عدد
پیاز۲ عدد
جعفری۲ قاشق غذاخوری
آرد۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
ادویه کارینصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
زعفرانمقدار کمی
نمکبه میزان لازم

سوپ جو قرمز رستورانی

برای درست کردن سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنیم. برای تهیه آب مرغ می توانیم از قسمت های استخوانی مرغ مانند کتف و بال یا اسکلت کامل مرغ استفاده کنیم. البته در سوپ جو قرمز می توانیم از گوشت مرغ هم استفاده کنیم.برای تهیه آب مرغ ، استخوان های مرغ را به همراه ۱ عدد هویج ، ۱ عدد پیاز ، مقدار کمی زعفران ، ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه و مقداری نمک داخل یک قابلمه می ریزیم. برای تهیه آب مرغ حدود ۲٫۵ لیتر آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا به جوش آید.اجازه می دهیم تا استخوان های مرغ کاملا نرم شوند. پس از اینکه استخوان های مرغ نرم شدند آب مرغ ما آماده است. آب مرغ را از صافی می گذارنیم و آن را کنار می گذاریم تا کمی سرد شود. سپس آب مرغ را داخل قابلمه می ریزیم و جو پرک را به آن اضافه می کنیم.

سوپ جو قرمز خوشمزه

Related image

سوپ جو قرمز با قارچ

سپس هویج ها و پیاز باقیمانده را در قابلمه رنده می کنیم. بهتر است از رنده متوسط استفاده کنیم تا مواد در سوپ دیده شوند و به زیبایی سوپ اضافه کنند. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد داخل قابلمه به خوبی پخته شوند.حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا مواد بپزند. اگر می خواهید سوپ جو قرمز شما حسابی لعاب دار شود و مانند سوپ های بیرونی شود آرد را در یک لیوان آب سرد کم کم بریزید و حل کنید سپس به سوپ جو اضافه کنید تا باعث لعاب بیشتر سوپ شود.در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری از جعفری را ساطوری خرد می کنیم و به همراه ادویه ها ( نمک ، فلفل سیاه و ادویه کاری ) به سوپ اضافه می کنیم.  کمی حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیفتد تا آرد موجود در آن کاملا بپزد و طعم خامی نداشته باشد.در آخر ۱۰ دقیقه مانده که سوپ را از روی حرارت بر داریم رب گوجه فرنگی را به همراه آبلیموی تازه به سوپ جو خود اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ کاملا جا بیفتد. سپس سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با جعفری تازه تزیین می کنیم.

سوپ جو قرمز ساده

اگر تمایل دارید از گوشت مرغ در سوپ جو رستورنی خود استفاده کنید باید مرغ را بپزید و به صورت ریش ریش خردش کنید و زمانی که جعفری و ادویه ها را به سوپ اضافه می کنیم کم کم مرغ را هم اضافه کنیم و به خوبی با سوپ مخلوطش کنیم.




برچسب ها: سوپ جو قرمز، سوپ جو قرمز مجلسی، سوپ جو قرمز با مرغ، سوپ جو قرمز رستورانی، سوپ جو قرمز خوشمزه، سوپ جو قرمز با قارچ،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 4 مهر 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو