آشپزی های مختلف

طرز تهیه دلمه کلم

طرز تهیه دلمه کلم قرمز , طرز تهیه دلمه کلم خوشمزه , طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی , طرز تهیه دلمه کلم تبریزی 

برای پخت دلمه کلم برگ مهم‌ترین نکته، انتخاب کلم مناسب است. یعنی بهتر است کلمی انتخاب کنید که برگ‌های آن خیلی در هم فرورفته و بدشکل نباشند. بهتر است کلم‌های کوچک را انتخاب کنید. توجه کنید که حین انتخاب، اگر کلمی را که در دست گرفته‌اید سبک‌تر از حد معمول بود، به این معنی است که تعداد برگ‌های داخل کلم زیاد نیست و مابین‌ برگ‌ها هوا وجود دارد و بهترین گزینه برای تهیه دلمه است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه دلمه کلم برگ و پیچ ارومیه و تبریزی مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه دلمه کلم برگ

کلم برگ بزرگ / ۱ عدد

برنج /۲ پیمانه

لپه / یک استکان

گوشت چرخ کرده / ۴۰۰ گرم

سبزی دلمه / ۱ کیلو (شامل: تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید، نعنا، پیارچه)

پیاز ۲ عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

رب به میزان لازم

سرکه یک استکان

شکر دو قاشق

طرز تهیه دلمه کلم برگ

اول یک قابلمه بزرگ برمیداریم و برگهای کلم را که از بندبند ساقه جدا کردیم را روی هم قرار داده داخل قابلمه می گذاریم و آب میریزیم. وقتی جوش آمد میبینیم که آبا برگها نرم شدند یا نه؟ وفتی نرم شدند آنها را در سبد ریخته تا خنک شود. یا اینکه میتوانیم مغز کلم را بصورت یک مخروطی با کارد تیزی در آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.پیازها را نگینی خرد کرده وفتی نیم سرخ شد گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم نمک و زردچوبه و رب را هم می افزاییم.برنج را شسته در یک قابلمه ریخته با کمی نمک میگذاریم تا نیم پز شوند. لپه را هم شسته و می پزید. سبزی ها را خوب پاک کرده شسته و خرد کنید.

طرز تهیه دلمه کلم , طرز تهیه دلمه کلم ارومیه , طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی , طرز تهیه دلمه کلم با رب انار

حالا مواد تفت داده شده را در کاسه بزرگی ریخته برنج نیم پز و لپه پخته سبزی دلمه خرد شده را هم اضافه می کنیم. همه مواد را هم میزنیم سپس برگهای کلم پیج را از آب خارج کرده و می گذاریم تا خنک شوند.قسمت پشت کلم پیچ که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوانیم از مواد، داخل کلم پیچ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.کف قابلمه مناسبی که دلمه ها درآن جا بشوند را مقداری از برگهای کلم می چینیم سپس از مواد بالا به اندازه دو قاشق برمیداریم و وسط کلم گذاشته و مانند بقچه میپیچیم. یا به دلخواه خودتان دوکی شکل بپیچید طوری که باز نشوند.وقتی موادمان تمام شد دو قاشق روغن جامد و نمک  روی دلمه داده با ۴ الی ۵  لیوان آب میگذاریم تا بپزد. اگر برنج خام بود بیشتر آب لازم دارد تا برنج بپزد …در یک کاسه نصف استکان سرکه و دو قاشق غذاخوری شکر، ۴ قاشق رب و یک مقدار نمک به مواد اضافه کنید.سس را در ربع آخر پخت دلمه اضافه کنید و غذا را میل نمایید.



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 23 تیر 1398 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic