تبلیغات
آشپزی های مختلف - مطالب اسفند 1397
آشپزی های مختلف

عادل فردوسی پور

عادل فردوسی‌ پور , بیوگرافی عادل فردوسی‌ پور , اینستاگرام عادل فردوسی‌ پور , برکناری عادل فردوسی‌ پور

عادل فردوسی‌پور در یازده مهرماه ۱۳۵۳ در شهرآرا ، تهران متولد شده است . ایشان اصالتاً اهل شهر رفسنجان استان کرمان هستند . عادل مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف را دارد . دوران دبستانش را در مدرسهٔ ذوقی گذراند و با وجود علاقهٔ زیادش به فوتبال، از درسش دور نشد و دیپلم خود را از دبیرستان البرز با معدل ممتاز گرفت. سرانجام، در رشتهٔ مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و تحصیلات خود را در همین رشته و دانشگاه تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. عادل در عصر حاضر دانشجوی دکتریِ مدیریت رسانه در دانشگاه تهران است. عنوان پایان‌نامهٔ کارشناسی ارشد او «پیش‌بینی نتایج مسابقات فوتبال با استفاده از تحلیل‌های رگرسیونی» بود. او درس زبان تخصصی صنایع را در دانشگاه صنعتی شریف تدریس می‌کند. قد او : ۱٫۸۹ متر است . او فرزند اول خانواده است و در یک خانواده پنج نفره متولد شده است . او یک برادر و یک خواهر دارد . او کارهای بسیاری انجام میدهد ، از بین کارها میتوان به مترجم و تدریس دانشگاه صنعتی شریف و گزارشگری فوتبال و تهیه کنندگی و مجری تلویزیونی اشاره کرد .عادل فردوسی‌پور دستی در ترجمه کتاب هم دارد . او سال‌یان سال پس از تجربه داشت درباره ترجمه در روزنامهٔ ابرار ورزشی ، در سال ۱۳۸۸ قراردادی را برای ترجمهٔ کتاب فوتبال در برابر دشمن، که درونمایه‌ای فوتبالی-سیاسی دارد، با نشر چشمه امضا کرد.کتاب دوم فردوسی‌پور، کتاب جامع فوتبال نام دارد که دانشنامه‌ای ۴۰۰صفحه‌ای و تمام‌رنگی درمورد فوتبال است.این کتاب ترجمهٔ کتاب The Football Book است که برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ در انگلستان منتشر شد.کتاب جامع فوتبال در اردیبهشت ۱۳۹۱ و در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد. ناشر این کتاب نشر بهشت است.ترجمه سوم عادل فردوسی پور کتابی است به نام «هنر شفاف اندیشیدن» اثر «رولف دوبلی».این کتاب بر خلاف دو کتاب گذشته در زمینه فوتبال نیست بلکه موضوع آن روشهای مدیریت است.این کتاب در نمایشگاه کتاب سال ۱۳۹۴ تهران توسط انتشارات نشر چشمه عرضه شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه گردید.

عادل فردوسی‌ پور , عادل فردوسی‌ پور خندوانه , عادل فردوسی‌ پور و مرجان محتشم , نود عادل فردوسی‌ پور

علاقه به فوتبال عادل فردوسی پور

او می گوید : علاقه زیادی به نشریات ورزشی داشتم و تمام امید و آرزویم مجله دنیای ورزش یا کیهان ورزشی بود که در دوران نوجوانی و جوانی­ ام هر هفته برای بدست آوردنش کلی تلاش می­کردم. خانواده ام اهل فوتبال نبدند و هضم این موضوع که من فوتبال را دوست دارم برایشان دشوار بود؛ ولی با این حال چند باری با التماس زیاد، پدرم مرا به استادیوم برد

عادل فردوسی‌ پور , زندگینامه عادل فردوسی‌ پور , عادل فردوسی‌ پور و همسرش , عادل فردوسی‌ پور دورهمی

شروع با روزنامه نگاری

کار رسانه‌ای خود را در سال ۱۳۷۲، با روزنامه‌ نگاری در روزنامه ابرار ورزشی آغاز کرد وی در آن زمان دانشجوی سال سوم کارشناسی بود و در بخش ترجمه صفحه فوتبال خارجی کار می‌ کرد.پس از قبولی در آزمون گزارشگری صدا و سیما، کمی از روزنامه‌ نگاری فاصله گرفت، اما پس از مدتی با مجله سروش جوان، مجله همشهری جوان و روزنامه جام‌ جم به همکاری پرداخت.در پایان سال ۱۳۷۳ پس از چندین بار آزمون به صدا و سیما راه یافت و در ابتدا به گزارش برنامه منتخب ورزشی می‌ پرداخت، کم کم پیشرفت کرد و توانست بازی‌ های بهتری را گزارش کند.او پس از گزارش‌ های خوبش در جام جهانی ۹۸، توانست خود را به همه بشناساند در آن زمان که تلفظ نادرست نام‌ های خارجی در گزارش‌ های فوتبال صدا و سیما زیاد اتفاق می‌ افتاد، او از معدود گزارشگران مسلط به زبان‌ های خارجی بود.عادل فردوسی­ پور در خرداد سال ۱۳۷۸ با ایده از یک برنامه ایتالیایی، برنامه ۹۰ را که از شبکه سه سیما پخش می­شود کلید زد و به روی آنتن برد.برنامه پرمخاطبی که با آن شهرت فراوانی یافت.یکی از مشخصات اصلی او تند حرف زدن اوست که بعضی اوقات به گاف هایی هم منتهی می شود. در این خصوص می گوید : از بچگی این طور بودم خیلی هم تمرین کردم و بازم دارم تمرین می کنم که این طور نباشم ولی در کل، خیلی تند صحبت می کنم

عادل فردوسی‌ پور , رقص عادل فردوسی‌ پور , ماشین عادل فردوسی‌ پور , عادل فردوسی‌ پور و حمید سوریان

ازدواج

اخبار ضد و نقیضی از ازدواج و همسر وی منتشر شده است.با این حال وی متاهل است و گفته می شود همسرش شمالی می باشد، فردوسی پور در یکی از مصاحبه هایش گفت : فوتبال تمام زندگی من است و همسرم هم این موضوع را پذیرفته است، با این حال هنوز هیچ عکسی از همسرش منتشر نشده است .عده ای نیز از جدایی فردوسی پور از همسرش خبر می دهند، خبرهای کذبی نیز از ازدواج وی با مرجان محتشم بازیگر ایرانی در سایت های درج شده که کذب بوده و صحت ندارد

عادل فردوسی پور و مرجان محتشم

شایعاتی مبنی بر اینکه ازدواج مرجان محتشم با عادل فردوسی پور و طلاقشان در فضای مجازی و رسانه ها منتشر شد و حتی عده ای گفتند که این دو باهم ازداوج کرده و سپس طلاق گرفته اند که باید گفت این ها همه شایعه بوده و هیچ رابطه ای بین مرجان محتشم و عادل فردوسی پور دو شخصیت معروف وجود نداشته است .



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 29 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

تارت کیک

 تارت کیک شیرین نوین , تارت کیک شکلاتی , تارت کیک میوه ای , تارت کیک

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره قالب و طرز تهیه تارت کیک شیرین نوین شکلاتی کرمدار و میوه ای برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای تارت کیک

تخم مرغ یک عدد

آرد یک لیوان سر خالی

شکر نصف لیوان

شیر یک چهارم لیوان

روغن مایع یک چهارم لیوان

وانیل یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

تارت کیک , قالب تارت کیک , طرز تهیه تارت کیک , تارت کیک کرمدار

طرز تهیه تارت کیک

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با هم زنتان خوب به هم بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد از این مرحله روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آرد را که با بکینگ پودر الک کردید، آرام اضافه کنید.خمیر را در قالب تارت که قبلا چرب کردید بریزید و در فر که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ و ۳۰ دقیقه قرار دهید.

مواد لازم برای کرم

آب دو لیوان

آرد نصف لیوان

شکر سه چهارم لیوان

وانیل یک قاشق مرباخوری

و پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم

آب و شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. کنارش بایستید و هم بزنید تا گلوله نشه و به غلظت لازم برسه.(باید از فرنی کمی سفت باشه).بعد کرم را نصف کنید به نصفش وانیل اضافه کنید و به نصف دیگش پودر کاکائو و هم بزنید تا یکدست بشن.

مرحله نهایی

بعد از در آوردن تارت کیک از فر، بگذارید تا از حرارت بیفته. بعد کرم ها را مدل زبرا به روش بریزید و با خلال دندان طرح بندازید.مدل زبرا : کمی کرم سفید بریزید. بعد کرم کاکائویی. مجددا کرم سفید و تا نمام شده کرم ادامه دهید.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 29 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

سرطان

سرطان , علت سرطان , علائم سرطان , درمان سرطان  

سرطان چیست

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره علت و علائم و درمان انواع سرطان های خون و سینه و معده و رحم برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید. بدن انسان از تعداد بسیار زیادی سلول بوجود آمده و تشکیل شده است . این سلول ها در کنار هم باعث ساخت بافت هایی مثل استخوان و ماهیچه و پوست میشوند . اکثر سلول های طبیعی بدن ما در جواب به تحریکاتی که از درون و بیرون بدن به آنها وارد شود ، نمو و تولیدمثل میکنند و در پایان هم خواهند مرد . اگر این فرآیند در مدار صحیحی رخ بدهد بدن ما سالم خواهد ماند و موجب حفظ عملکرد طبیعی خود میشود . اما مشکلات ما از وقتی آغاز میشود که متاسفانه یک سلول ما به جهش مبتلا و به سلولی سرطانی تبدیل خواهد شد.سرطان با نام فارسی چنگار به گروهی بیماری گفته میشود که علت بوجود آمدنشان افزایش مهارنشده سلول های بدن است . علت اصلی و دقیق این بیماری هنوز مشخص نشده است اما احتمالاتی وجود دارد که عامل های ژنتیکی و یا مواردی که باعث مختل شدن فعالیت های سلول ها میشوند موجب اشکال در هسته سلول شوند . این موارد عبارت هستند از مواد شیمیایی و سمی ، مواد رادیو اکتیو ، تابش بیش از اندازه اشعه هایی مثل نور آفتاب . در بدن موجودات سالم ، به صورت دائم تعادلی بین تقسیم سلول ها و مرگ طبیعی و تمایز سلول ها وجود دارد .

سرطان خون , تاربخچه سرطان , انواع سرطان , سرطان سینه

علت سرطان

سلولهای طبیعی امکان دارد بدون هیچ علت مشخصی به سلولهای سرطانی تبدیل بشوند اما در اکثر موارد علت این اختلال بخاطر روبرو شدن مکرر بدن با موادی مثل الکل و دخانیات شکل میگیرد . عملکرد و شکل ظاهری سلول هایی که سرطانی میشوند با سلول های طبیعی متفاوت است . جهش در ماده ژنتیکی یا دی ان ای سلول رخ میدهد ، دی ان ای باعث کنترل عملکرد و شکل ظاهری سلول میشود و زمانی که دی ان ای یک سلول تغییر کند باعث تفاوت کلی آن سلول میشود . این سلول دیگر با سلول های دیگر هماهنگ نخواهد بود و به شکل خودسرانه عمل خواهد کرد .

تومور های سرطانی

بیماری سرطان شامل و دربردارنده انواع تومور هایی است که بدخیم هستند و به نام نئوپلاسم در پزشکی شناخته میشوند . این اختلال هنگامی پیش می آید که یکی از سلول های بدن به خاطر عامل های متفاوت دچار رشد غیرطبیعی بقیه سلول ها شود . در پایان این اتفاق باعث بوجود آمدن تومور میشود و آن قسمت از بدن را از کار می اندازد و در ادامه به تمام قسمت های بدن سرایت خواهد کرد .

سرطان های زنان و مردان

از معمول ترین و شایع ترین سرطانها در زنان میتوان به سرطان سینه و در مردان به سرطان پروستات اشاره کرد . همچنین سرطان ریه در زنان در حال زیاد شدن است . سرطان مری در اثر چاقی و اسیدهای واکنشی اتفاق میفتد . اکثر سرطان ها به سه گروه بزرگ دسته یندی میشوند . کارسینوم دربرگیرنده سرطان هایی هست که به پوست مربوط میشوند و یا سلول هایی که لایه درونی اعضای بدن را میپوشانند همانند سرطان ریه و یا سلولهایی که سازنده غدد بدن هستند مثل سرطان پستان . سارکوم در برگیرنده سرطانهایی است که از استخوان و ماهیچه و بافت همبند همانند غضروف منشا میگیرند . لوسمی و لنفوم‌ ها دربرگیرنده سرطان هایی هستند که شامل سلولهای ایمنی و تشکیل دهنده خون منشا میگیرند . سرطان پوست معمول ترین سرطان در کشورهای غربی و اروپایی است و بعد از آن سرطان هایی نظیر سرطان سینه و سرطان ریه و سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ و سرطان مثانه و رحم قرار میگیرند .

علائم سرطان

این بیماری هم مانند هر بیماری و اختلالی دارای نشانه ها و علائمی است که بهتر است بدانید ( داشتن هر کدام از موارد زیر به معنای این نیست که شما حتما به این بیماری مبتلا هستید . هر کدام از موارد زیر به دلایل مختلف زیادی ممکن است برای شما پیش بیاید اما بهتر است اگر هر کدام از موارد زیر بیشتر از دو تا سه هفته طول کشید برای اطمینان خاطر و اهمیت به سلامتی خود به پزشک مراجعه کنید ) پیدا شدن هر مدل توده سفت در زیر پوست بخصوص در مناطقی مثل سینه و … ، بهبود نیافتن زخم ها در مدت طولانی و پیدا شدن زخم بخصوص در دهان و اطراف زبان ، داشتن سوء هاضمه به صورت همیشگی ، تغییر رنگ و خارش و دردناک شدن و بزرگ شدن و خونریزی زگیل و خال ها ، تغییرات و آشفتگی در حرکات و اعمال روده ها و مثانه ، مشکلات بلع و سرفه و گرفتگی صدا به مدت طولانی

سرطان معده , سرطان رحم , سرطان پستان , سرطان خون علائم

تومور های بدخیم و خوش خیم

تومور های سرطانی به دو گروه خوش خیم و بدخیم دسته بندی میشوند . تومور های بدخیم میتوانند با گسترش و وسعت زیادی بقیه قسمت های بدن را مبتلا کنند . نحوه گسترش یافتن این تومورها به گونه ای است که با گردش خون و سیستم لنفاوی در بدن حرکت کرده و بقیه قسمت های بدن را به خود دچار میکنند . تومورهای بدخیم اکثرا بدون جراحی قابل درمان نیستند . تومورهای خوش خیم برعکس تومورهای بدخیم هستند ، آنها نمیتوانند گسترش پیدا کنند و بقیه قسمت های بدن را درگیر خود کنند . تومورهای خوش خیم مغزی خطرناکترین نوع تومور خوش خیم هستند و میتوانند موجب مرگ بشوند به همین خاطر درمان این شکل تومور خوش خیم بسیار مهم و حائز اهمیت است .

سرطان و سن

یکی از عواملی که در مبتلا شدن به این بیماری نقش دارد سن است . با افزایش سن احتمال مبتلا شدن به بعضی از سرطانها به شدت زیاد میشود . اکثر سرطانها در سن پنجاه و شصت به بالا اتفاق میفتند . یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در مردان شصت تا شصت و هفت سال و زنان چهل تا هفتاد و نه سال سرطانها هستند . عده ای معتقدند این بیماری ساخته دست خود انسان ها و یک بیماری صنعتی است .

گسترش سرطان در بدن

سرطان به سه شکل در بدن ما گسترش پیدا میکند . یکی از این راه ها، از راه بافت در بدن ماست . سلولهای سرطانی به بافت های مجاور حمله ور میشوند . راه دیگر از طریق دستگاه لنفاوی ماست . سلولهای سرطانی به دستگاه لنفاوی حمله ور میشوند و از طریق عروق لنفاوی در بدن حرکت و به نقاط دیگر میروند . از راه خون ، سلولهای سرطانی به سیاهرگ و مویرگ ها حمله ور میشوند و با خون همراه و به نقاط دیگر بدن خواهد رفت .

پیشگیری از سرطان

شما میتوانید با رعایت کردن نکات مفیدی که در اختیارتان قرار میدهیم تا حد زیادی از مبتلا شدن به این بیماری پیشگیری کنید . استفاده نکردن از مشروب های الکی و دخانیات شامل سیگار و قلیان ، مصرف غذاهای آب پز ، استفاده نکردن از غذاهای سوخته و سیاه شده ، مصرف بیشتر سبزی ها و میوه ها و مصرف کمتر گوشت قرمز ، رعایت کردن امور بهداشتی ، مصرف مواد غذایی و میوه هایی مثل انار ، انگور ، کلم بروکلی ، مرکبات ، چای ، گوجه فرنگی ، ماهی ، کیوی ، پیازچه و کلم ترش در پیشگری از سرطانها تاثیر زیادی دارد . ورزش کردن میتواند تا چهل درصد باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ شود . همینظور در پایین آورن احتمال ابتلا به سرطان پستان هم موثر است . شما با حداقل سی دقیقه ورزش و نرمش روزانه میتواند موجب کاهش خطر مبتلا شدن به سرطانها شوید .



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 27 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

شربت به لیمو

طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهالدر این مطلب از سایت علم سرا برای شما عزیزان طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهال را دسته آشپزی آموزش می دهیم.  گیاه دارویی معطری وجود دارد که دارای خواص و کاربرد های زیادی است ، این گیاه دارای عطر خوشایندی همانند عطر لیمو است . برگ های این گیاه بخش دارویی این گیاه را تشکیل میدهند . این گیاه به لیمو نام دارد . در ادامه طرز تهیه شربت با به لیمو را برای شما به نمایش خواهیم گذاشت.

طرز تهیه شربت به لیمو

مواد لازم:

به :                         ۴ تا ۵ عدد متوسط

شکر :                              ۲ کیلو

آب لیمو:             ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری کامل ♠

آب :                                ۴  لیوان

طرز تهیه

برای تهیه این شربت گوارا اول از همه باید به را حسابی بشویید. سپس آن را رنده ریز میکنیم، همچنین میتوانید به را به دو نیم تقسیم کرده و هسته اش را جدا کنید. سپس مجددا آن را به دو برش دیگر تقسیم کرده و چرخ کنید. پس از آن آب به را بگیرید در مرحله بعدی برای تهیه این شربت ، در قابلمه کوچکی ۴ لیوان آب بریزید و شکر را به آن بیافزایید.حالا باید زیر شعله اجاق را روشن کنید تا دو ،سه جوش بزند، حالا آن را از صافی رد کنید. در این قسمت باید شکر و آب جوشیده را به آب به اضافه کرده و دوباره این شربت را روی حرارت بگذارید وقتی که شربت چند جوشی خورد، با قوام تر می شود

طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهال

در آخرین مرحله باید آبلیمو و برگ به لیمو را به آن اضافه کنید. در این قسمت می توانید بعد از دو ، سه دقیقه شربتِ به لیمو را از روی حرارت بردارید در نهایت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود اکنون شربت شما آماده است و می توانید آن را میل کنید.امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش درباره طرز تهیه شربتِ به لیمو تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید. سعی کنید گهگاهی این شربت خوشمزه و سنتی را در منزل تهیه کرده و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید. با این کار از فواید بی نظیر به و لیمو هم استفاده خواهید کرد

مواد لازم برای روش دوم

به                                            دو کیلو

شکر                                         دو کیلو

آبلیمو                                 نصف استکان

آب                                          ۴ لیوان

برگ به لیمو                                ۴ عدد

برای تهیه این شربت خوشمزه ابتدا به را کاملا تمیز میکنیم و خوب میشوریم ،سپس آنها را رنده ترجیحا ریز میکنیم و یا اگر دوست ندارید در دهان آن را حس کنید میتوانید به را از وسط یک برش بدهید تا به دو نیم تقسیم شود و تخم های درونش را خارج کنید و به دو برش دیگر بزنید و از چرخ رد کنید و آب به را بگیرید

سپس در قابلمه کوچکی ۴ لیوان آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و زیر شعله اجاق را روشن کنید تا دو ،سه جوشی بزند،بعد آن را از صافی رد کنید و به آب به بیفزایید و مجدد این شربت را روی شعله اجاق بگذارید تا چند جوشی بخورد و شربت با قوامتری داشته باشید. در آخر هم آبلیمو و برگ به لیمو را به آن اضافه کنید و بعد از دو ، سه دقیقه شربتِ به لیمو را از روی شعله بردارید. در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل بفرمایید

شربت به لیمو بسیار خوشمزه بوده و برای روزهای گرم تایستان بسیار مناسب می باشد.

این شربت دهان را خوش بو کرده و برای تقویت معده نیز بسیار مفید است

مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو :

برگ به لیمو :♦: ۲ عدد

به :♦: ۱ کیلو گرم

آبلیمو طبیعی :♦: ۴ قاشق غذاخوری

آب :♦: ۲ لیوان

شکر :♦: ۱ کیلو گرم

توجه کنید که به لیمو خود گیاهی است که دم کرده برگهای آن برای تقویت معده و پایین آوردن حرارت بدن موثر است.

طرز تهیه شربت به لیمو :

برای تهیه شربت به لیمو ابتدا باید

به ها را شسته و پوست آنها را به صورت نازک بگیرید.

شما می توانید به ۲ روش به پوست گرفته را به مواد شربتتان اضافه کنید ، که به دلخواه خودتان است.

اگر دوست دارید که تکه های به درون شربت معلوم باشد می توانید به را رنده کنید و در غیر این صورت

اگر تمایل به شربت صاف و زلال دارید باید به وسیله آبمیوه گیری آب به ها را بگیرید و بعد به مواد شربت به لیمو اضافه کنید.

یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و روی حرارت اجاق بگذارید و ۲ لیوان آب را درون آن بریزید.

سپس شکر را به اب درون قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب بهم بزنید تا به خوبی شکر در آب حل شود.

کمی صبر کنید تا شربت درون قابلمه کمی جوش بخورد و مقداری غلیظ شود ،

بعد حرارت اجاق را کم کرده و آب به را به آن بیفزاید

بگذارید تا مواد شربت کمی غلیظ شوند و بعد آبلیمو را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد برگ های به لیمو را نیز اضافه کنید.

برگ های به لیمو در شربت به لیمو باعث خوشبو شدن دهان می شوند.

از دیگر خاصیت های برگ به لیمو می توان به آرامش دهنده و تسکین دهنده دهنده درد اعصاب اشاره کرد

بعد از اینکه برگ به لیمو و آبلیمو را اضافه کردید اجازه دهید برای ۵ دقیقه شربت به لیمو روی حرارت بماند و سپس آن را بردارید.

شربت تهیه شده را درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن می توانید برای مصرف مقداری شربت به لیمو درون لیوان یا پارچ ریخته و به همراه آب مخلوط کرده و نوش جان کنید.

طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهال

به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:۴لیوانشربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو

به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با ۴ لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.




نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

به لیمو

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد خواص چای و دمنوش و شربت برگ به لیمو گرم یا سرد در بارداری و فشارخون در دسته پزشکی و سلامت صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.

 خواص چای و دمنوش و شربت برگ به لیمو گرم یا سرد در بارداری و فشارخون

درختچه ای با برگ های باریک، کشیده و بسیار معطر به لیمو نام دارد . او عطری خوش مشابه با لیمو دارد که با لمس قسمت زیرین برگ ها قابل استشمام است. و همچنین این گیاه دارای خواص دارویی نیز می باشد. این گیاه با نام علمی Aloysia citrodora از خانواده ی شاهپسندیان بوده و بومی آمریکای جنوبی است.به لیمو گیاهی دائمی بوده که درختچه ی آن به طول ۱٫۵ تا ۲ متر نیز می رسد و در اواسط فصل تابستان در شرایط مناسب گلدهی می کند. این گیاه خوشبو دارای گل های کوچک و سفید رنگی است که بر روی گل آذین چند شاخه و بنفش رنگ ظاهر می شود. برگ های این گیاه را در پایان فصل تابستان برداشت می کنند و از آن به صورت خشک و تازه داخل دم نوش ها و غذاها استفاده می کنند تا هم از عطر و طعم دل انگیز آن  و هم از خواص درمانی که دارد بهره ببرند.از جمله خواصی که این گیاه دارد می توان به خاصیت ضد اسپاسم، آرامبخشی، کمک به هضم و دستگاه گوارش و … اشاره کرد که البته در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.گیاه ارائه شده در این مجموعه می تواند محصولی کاملا ارگانیک را در اختیار شما قرار بدهد تا با خیال راحت آن را مصرف کنید.

نحوه ی نگهداری از گیاه به لیمو

آبیاری : این گیاه نسبت به آبیاری بسیار حساس است. به صورتی که در صورت خشکی زیاد، گیاه از بین می رود و همچنین در صورت رطوبت بسیار زیاد و سنگینی خاک برگ های این گیاه سریعا زرد شده و ریزش می کنند.
بنابراین برای آبیاری دقت کنید هر زمانی که خاک به خشکی نزدیک شد، آبیاری انجام دهید.
نور : روزی ۴ الی ۵ ساعت نور بسیار زیاد و مستقیم نیاز دارد، در روزهای بسیار گرم برای جلوگیری از سوختگی برگ ها، گیاه را در فضایی نیم سایه قرار دهید.
دما : حداقل دمایی که این گیاه تحمل می کند، منفی ۱۰ درجه است. بنابراین در فصل زمستان بوته را به محلی گرم انتقال دهید و یا اینکه آن را بپوشانید.
خاک : خاکی غنی و با زهکشی مناسب. 
تکثیر : این گیاه از طریق قلمه زنی و خوابانیدن شاخه تکثیر می شود.
برای قلمه زنی، شاخه شامل چندین برگ و گره را داخل خاک قرار می دهند. این گیاه به سرعت ریشه می زند ولی در ۲ سال ابتدایی بسیار حساس به سرما و شرایط می باشد.

دمنوش گیاهان امروزه یکی از متداولترین نوع نوشیدنی های جهان به ویژه کشورمان است. گروه وبسایت ناز وب، استفاده از دمنوش های گیاهی علاوه بر این که هزینه بر نیست می تواند در دورهمی های عصرانه یک نوشیدنی خاص و متفاوت را با آن تجربه کنید و در کنار این نوشیدنی سلامتی را به خودتان هدیه بدهید.برگ به لیمو نیز یکی از پرطرفدارترین گیاهان دارویی می باشد که در ادامه به خواص و مضرات برگ به لیمو روش کاشت و برداشت و هم چنین دستور تهیه این دمنوش می پردازیم.

خواص چای و دمنوش و شربت برگ به لیمو گرم یا سرد در بارداری و فشارخون

به‌لیمو نام یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد. درختچهٔ این گیاه ۱٬۵ تا ۲ متر است که گاهی بیشتر هم می‌شود. و دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر با قاعده گره‌ای و عموماً به‌صورت دسته‌های سه تایی در هر گره است.

گل آذین انتهایی و بصورت خوشه‌های باریک، جام گل کوچک و به‌طور مشخص واجد دو لب، ارغوانی رنگ پریده، میوه هستکی و دارای ۲۱ عدد بذر است.

این گیاه بومی آمریکای جنوبی بوده و به طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده‌است و از آن جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفته‌است و کشت می‌شود. در ایران این گیاه در استان‌های شمالی و باغ‌ها کشت می‌شود.

شرح گیاه به لیمو

نام علمی این جنس به افتخار دکتر اوگوست لیپی جهانگرد فرانسوی که به آمریکای جنوبی مسافرت نموده و این نبات را به خود به اروپا برده، گذارده شده است. این درختچه بومی آرژانتین و شیلی است.
نام آن بعلت بوی مطبوع برگ در بین باغبانان به لیمو و عربی لویسه نامیده می شود. این درختچه به سرمای چند درجه زیر صفر حساس است و در شمال کشور در هوای آزاد بخوبی رشد می کند و در نقاط سردسیر در گلخانه نگهداری می شود.

ارتفاع درختچه ۵/۱ تا ۲ متر دارای ساقه دراز، زاویه دار و منشعب می باشد برگهای ساده، خشن، کامل ،فراهم ، مجتمع به تعداد ۳ یا ۴ تایی و به رنگ سبز روشن دارد گل های آن کوچک و دارای جامی است که از خارج سفید و از داخل آبی مایل به بنفش است

مجموعه گلهای آن نیز ظاهر هرمی شکل در حول یک محور دراز بوجود می آورد کاسه گل آن لوله ای شکل، منتهی به چهار دندانه باریک و جام گل آن مرکب از ۴ لوب پهن است. چهار پرچم دارد که دو به دو مساوی است میوه اش شفت مانند و محتوی دو دانه می باشد.

قسمت مورد استفاده گیاه : برگهای آن است.

خواص چای و دمنوش و شربت برگ به لیمو گرم یا سرد در بارداری و فشارخون

خواص و کاربرد به لیمو

برگ‌ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ‌ها را در اواخر تابستان جمع‌آوری می‌کنند. پودر برگ گیاه به‌لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است.

از به‌ لیمو در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی، سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می‌شود بعلاوه در تقویت حافظه و ایجاد آرامش و درمان بی خوابی نیز مفید است.

همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. اسانس به‌لیمو دارای خواص باکتری کش و حشره کش بوده و همچنین در صنعت عطرسازی نیز از آن استفاده می‌شود.

مضرات برگ به لیمو (موارد احتیاطی و منع مصرف)

در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران آبستنی و شیردهی باید از مصرف زیاد به‌لیمو اجتناب کرد. استفاده موضعی به‌لیمو ممکن است باعث حساسیت پوستی شود.

برگ و اسانس به‌لیمو را باید دور از نور، در جای خنک و سربسته نگهداری کرد. از فراورده‌های موجود در بازار آن می‌توان به چای ورون اشاره کرد.

نوشیدن دم کردهٔ گیاه به‌لیمو به صورت چای طرفداران زیادی دارد.



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

لیمو

خواص و مضرات مصرف لیمو ترش و شیرین تازه در بارداری چیست در دسته پزشکی و سلامت سایت علم سرا

خواص و مضرات مصرف دمنوش و شربت لیمو ترش و شیرین تازه و شیرازی در بارداری

لیمو ترش از مرکبات ترش و خوشمزه به رنگ سبز و گاهی زرد است . این میوه بومی قاره آسیا بوده و قرن هاست که همه بخش های آن از جمله گوشت، عصاره، پوست و عطر لیمو ترش در پخت و پز و درمان انواع بیماری ها مورد مصرف قرار می گیرد.منظور از لیمو همان لیموترش است.گیاهی مانند لیمو است که با لیمو متفاوت است اما عطری مانند لیمو دارد این گیاه به لیمو نام دارد .  لیموها را بیشتر به علت آب آن‌ها پرورش می‌دهند. لیموها حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک هستند که موجب طعم ترش آن‌ها می‌گردد. در واقع لیموترش درختچه‌ای است که بلندی آن به چهارمتر می‌رسد و کشت آن فقط در مناطق گرمسیر امکان دارد (آب و هوا مدیترانه‌ای). شاخه‌هایش بلند و برگهایش پهن و سبز مات و بیضوی است. دمبرگها واضح و اندکی بالدارند. گلهایش از درون سفید و از بیرون ارغوانی است. به غایت معطرند. گل آوری آن عملاً مداوم است (لیموترش تنها درختی است که تقریباً همیشه میوه و گل و برگ دارد). میوه اش سته بیضوی شکلی است که در اواخر پاییز و اوایل زمستان آبدارتر می‌باشد.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد لیمو صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

خواص لیمو برای دفع سموم بدن

از آن جا که لیموترش دارای خواص ضد باکتری است و هم‌چنین سرشار از آنتی‌اکسیدان است، می‌تواند مواد زائد را از بدن‌تان بزداید. نوشیدن روزانه یک لیوان آب ولرم و لیموترش در هر صبح، طبیعی‌ترین و آسان‌ترین راه برای سم‌زدایی از بدن‌تان است. این کار سموم را از بدن‌مان دفع می‌کند و داخل‌مان را تمیز نگه می‌دارد.

رفع بوی بد دهان با لیموترش

لیموترش بوی بد دهان که بر اثر مصرف برخی ادویه‌ها، کشیدن سیگار و یا کمبود بزاق ایجاد شده را رفع می‌کند.برای خوشبو کردن دهان، روزی چند بار به طور کامل با یک لیوان آب ولرم حاوی آب یک لیموترش غرغره کنید. جویدن یک برش لیموترش پس از هر وعده غذایی نیز می‌تواند مفید باشد.

علت و درمان گیاهی بوی بد دهان در صبح و ماه رمضان ناشی از حلق و معده

خواص لیموترش برای چاقی

لیموترش درمان کننده چاقی و برطرف کننده بزرگی طحال، شفا دهنده گواتر و میخچه، وبا، اختلالات جریان گردش خون، مشکلات گوارش، یبوست، سوء هاضمه، زردی و یرقان است و خواص ضد سرطان دارد. پوست لیمو ترش ویار زنان باردار را کاهش می دهد و قوه هاضمه آنها را تقویت و تهوع آنها را از بین می برد. کسانی که فشار خون بالایی دارند بهتر است لیمو ترش بخورند زیرا فیبر آن کمک مضاعفی به کاهش فشار خون می کند، بهترین دارو برای گلو درد است و غرغره مخلوط لیمو ترش و آب نیم گرم ورم گلو و گلو درد را برطرف می کند خواص ضد عفونی کننده ای که دارد زکام را درمان می کند.

بهبود اجابت مزاج با لیمو

آبلیمو سموم را از بدن‌مان می‌زداید و عملکرد دستگاه گوارش‌مان را بهبود می‌بخشد؛ و از این طریق، باعث بهبود اجابت مزاج می‌شود.

مصرف لیموترش در درمان بیماری اسکوروی

نوعی بیماری است که در اثر کمبود ویتامین C به وجود می‌آید. علائم این بیماری عفونت های مکرر همراه با سرفه و سرما خوردگی ، لب های ترک خورده ، زخم زبان و دهان، تورم و خونریزی لثه ها و غیره است و از آنجایی که لیمو ترش تازه سرشار از ویتامین C است ، برای درمان این بیماری بسیار مفید است. مصرف لیمو ترش تازه به افرادی که در محیط های آلوده مانند کوره، رنگ رزی، عملیات حرارتی، کارخانجات سیمان، معادن و غیره کار می کنند ، توصیه می شود.

خواص لیمو برای پوست و مو

مانع شل شدن و چروک پوست و پیری زودرس می شود، برای پاکسازی لکه های پوستی می توانید آب لیموترش را روی پوست بمالید و از شب تا صبح روز آن بماند، همچنین از عصاره لیموترش با گلیسیرین می توانید خستگی پوست و ترک های پوست را از بین ببرید. اگر تمایل دارید موهایتان شفاف و درخشان شود کافیست مقداری لیموترش تازه با آب سرد ترکیب کنید و روی موها بریزید و سپس موها را بشویید. پوست لیموترش را روی پوست خشک یا جای پوسته پوسته شده بمالید تا مشکلات پوستی برطرف شود، برای نرم شدن پوست ضخیم شده آرنج نیز پوست لیموترش مفید است.

خواص لیموترش برای یبوست و زخم معده

اسیدهای موجود در لیموترش روده بزرگ را تمیز کرده و به بهبود یبوست کمک می کند. مصرف آب لیمو و نمک در تسکین یبوست نقش بسزایی دارد.علاوه بر ویتامین C، لیمو ترش تازه حاوی ترکیبات خاصی به نام فلاونوئیدها است که دارای خواص ضد آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و سم زدا هستند و به بهبود زخم های معده و زخم های دهان کمک شایانی می نمایند.

علت و درمان خانگی و گیاهی یبوست کودکان و بزرگسالان و نوزادان

علائم و درمان گیاهی زخم معده شدید و روزه چیست

خواص لیموترش برای زیبایی

لیموترش یک ماده تقویت کننده زیبایست و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی، جوانی و نیروی حیات می شود. مانع شل شدن و چروک پوست و پیری زودرس می شود، برای پاکسازی لکه های پوستی می توانید آب لیموترش را روی پوست بمالید و از شب تا صبح روز آن بماند، همچنین از عصاره لیموترش با گلیسیرین می توانید خستگی پوست و ترک های پوست را از بین ببرید. اگر تمایل دارید موهایتان شفاف و درخشان شود کافیست مقداری لیموترش تازه با آب سرد ترکیب کنید و روی موها بریزید و سپس موها را بشویید. پوست لیموترش را روی پوست خشک یا جای پوسته پوسته شده بمالید تا مشکلات پوستی برطرف شود، برای نرم شدن پوست ضخیم شده آرنج نیز پوست لیموترش مفید است. از لیموترش تجزیه شده ۶ تا ۸ درصد اسید سیتریک تهیه و از هسته های آن روغنی به نام لیمو تن تهیه و در طب مصرف می شود.

خواص و مضرات مصرف دمنوش و شربت لیمو ترش و شیرین تازه و شیرازی در بارداری

پیشگیری از سنگ کلیه با لیمو

مصرف روزانه‌ی آب و لیموترش باعث افزایش سطح سیترات در ادرار می‌شود؛ و به این ترتیب، ‌از تشکیل سنگ‌های کلسیمی در کلیه پیشگیری می‌کند.

سنگ کلیه و روش های درمان و دفع “سنگ کلیه”

درمان اختلالات تنفسی و مراقبت از چشم با لیموترش

از روغن موجود در لیموترش برای تهیه داروهای ضد گرفتگی بینی استفاده می شود. خراشاندن پوست لیموترش و استنشاق آن موجب تسکین فوری گرفتگی بینی و حالت تهوع می شود.خواص ضد اکسیدانی ویتامین C موجود در لیموترش ، از پیری و دژنراسیون ماکولای چشم محافظت می کند. دژنراسیون ماکولا (Macular Degeneration) یا از بین رفتن لکه زرد شبکیه، شایعترین علت کوری در افراد مسن است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد تخریب می‌شود. ماکولا قسمت حساس به نور شبکیه چشم و مسئول دید مستقیم و واضح است که برای کارهای دقیق مثل خواندن و رانندگی لازم است. فلاونوئیدهای موجود در لیموترش از عفونت های چشمی نیز جلوگیری می کند. در صورت ابتلا به آماس ملتحمه چشم ، می توانید چند قطره آبلیمو رقیق شده با آب ولرم را در چشم چکانده و شاهد بهبود آن باشید. مصرف مداوم آبلیمو با گلاب نیز از ابتلا به آب مروارید در سنین پیری جلوگیری می کند.

ارزش غذایی لیمو

لیموترش در دسته مرکبات دارای خواص درمانی متعدد و و حاوی مقادیر زیادی ویتامین علاوه بر مواد مغذی ضروری برای سلامت بدن است. ارزش غذایی ۱۰۰ گرم لیموشیرین که معادل یک عدد لیموشیرین بزرگ است حاوی ۲۹/۸ کالری، ۰/۷۴ گرم پروتئین ۱۰/۵ گرم قند ۰/۱۴ گرم چربی ۲/۸ گرم فیبر ۱۰ میکروگرم اسید فولیک ۱۵۰ میلیگرم پتاسیم و ۵۳ میلیگرم ویتامین c است.

لیموترش درمان آب مشکوک

خواص اسیدی این میوه یک ضد عفونی کننده قوی است، به همین دلیل توصیه می شود اگر در مسافرت به آب آشامیدنی مشکوک شدید به آن چند قطره لیموترش اضافه کنید و بعد از آن، آب استرلیزه شده را می توانید نوش جان کنید.

خواص لیمو برای واریس

روغن لیموترش خاصیت تقویت‌کننده رگ‌ها را دارد که با واریس مقابله می‌کند. ۶ قطره روغن لیموترش را با ۵۰ میلی‌لیتر روغن مغز گندم، ۲ قطره روغن سرو و ۲ قطره روغن ارس مخلوط کنید و به طور روزانه از پایین پا به بالا به طرف قلب به آرامی ماساژ دهید. برای جان تازه بخشیدن به رگ‌ها، ۸ قطره روغن لیموترش، ۴ قطره روغن سرو و یک قاشق غذاخوری عسل را در آب وان بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب بنشینید.

درمان خانگی و گیاهی و پماد و جوراب واریس پا و بیضه و مری چیست

خواص لیموترش برای دندان ها

لیموترش باعث محافظت از دندان ها و لثه ها و حفظ سلامت آنها می شود، بهترین دارو برای اسکوربوت(خونریزی لثه ها و تغییر حالت بافت لثه) و مخلوط آب لیموترش و عسل و آب برای رفع خونریزی پیشنهاد می شود.لیموترش خاصیت ضد پوکی استخوان داردو به افزایش جذب کلسیم کمک می کند و نوشیدن یک لیوان لیموترش به افراد در معرض خطر به خصوص زنان یائسه بسیار توصیه می شود. لیموترش برای خونریزی های ریوی، معده، روده، رحم، کلیه ها و دیگر اندام های داخلی درمانگر است و لازم است در این موارد چند بار در روز مقداری آب لیموترش را آب میل کنید؛ برای پیشگیری از خونریزی نیز می توانید یک تکه پنبه را به لیموترش آغشته کنید و در سوراخ بینی بگذارید و مانع خونریزی شوید.

استحکام مویرگ‌ و قلب با مصرف لیموترش

مصرف لیموترش موجب استحکام مویرگ‌ ها می‌شود و خاصیت ضدمیکروبی در خون دارد. مصرف لیموترش از خونریزی جلوگیری می‌کند و بیوفلاونوئیدهای موجود در آن خاصیت شکنندگی مویرگ‌ها را کاهش می‌دهد. نقش ویتامین C در بدن خنثی کردن نیتروزامین‌هاست و پکتین موجود در لیموترش موجب کاهش کلسترول بد خون می‌شود که برای بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است.

درخشندگی پوست با این میوه

لیموترش فواید شگفت‌انگیزی برای زیبایی دارد. می‌توانید با مصرف لیموترش پوست صورت‌تان را درخشان کنید. لیموترش دارای خواص سفید کنندگی طبیعی است. مصرف این میوه می‌تواند رنگ پوست صورت‌تان را روشن کند، آفتاب سوختگی را ترمیم کند، و ظاهر لک‌های پوستی را روشن‌ نماید. یک لیموی تازه را بردارید و آب آن را بگیرید. آب لیموی تازه را روی پوست‌ صورت‌تان بمالید. ۴ تا ۵ دقیقه صورت‌تان را ماساژ دهید و سپس آن را بشویید. این کار را به صورت روزانه انجام دهید؛ بعد از مدتی تفاوت قابل ملاحظه‌ای را در رنگ پوست‌تان مشاهده خواهد کرد. با این کار پوست‌تان نرم‌تر و درخشان می‌شود. اگر دارای پوست حساسی هستید، لیموترش را مستقیما به صورت‌تان نمالید. مقداری گلاب یا عسل به آبلیمو اضافه کنید و آن‌گاه از آن استفاده نمایید.

خواص لیمو برای سرماخوردگی

با توجه به مقدار بسیار زیاد ویتامین ث موجود در لیموترش، مصرف آن باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن می‌شود. برای فرد مبتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی مصرف مخلوطی از آبلیمو تازه با عسل در یک لیوان آب گرم بسیار مفید است. مصرف آبلیمو همچنین باعث کاهش تب در افراد بیمار می‌شود. لیموترش سرشار از ویتامین C، اسید سیتریک و فلاوونوئید بوده و دوست سلامتی شماست.

علائم و درمان سریع سرماخوردگی بزرگسالان و نوزادان در دوران بارداری

درمان اضطراب با لیمو

بررسی‌ها نشان می‌ دهد لیموترش تأثیر آرام‌بخش دارد و خستگی مفرط، سرگیجه، اضطراب، تنش و دست پاچگی را از بین می‌برد. استنشاق روغن لیموترش، هوشیاری و قدرت تمرکز فرد را افزایش می‌دهد. برای افزایش توانایی کارمندان در محیط کار از خوشبوکننده با بوی لیموترش استفاده می‌شود. اگر حالت عصبی و نگرانی دارید، چند قطره روغن لیموترش را روی دستمال بچکانید و بو کنید.

درمان عفونت مثانه با لیمو

سیستیت (Cystitis)‏ یا در اصطلاح عام عفونت مثانه ، در واقع التهاب در مثانه به علت جایگزینی و رشد عامل بیماری زا در مثانه و ایجاد عفونت است. آبلیمو رقیق شده با آب ولرم ، در درمان عفونت مثانه بسیار موثر است زیرا موجب تسکین سوزش شده و از خونریزی جلوگیری می کند.

خواص لیمو برای پوست خشک

پوست لیموترش را روی پوست خشک یا جای پوسته پوسته شده بمالید تا مشکلات پوستی برطرف شود، برای نرم شدن پوست ضخیم شده آرنج نیز پوست لیموترش مفید است. از لیموترش تجزیه شده ۶ تا ۸ درصد اسید سیتریک تهیه و از هسته های آن روغنی به نام لیمو تن تهیه و در طب مصرف می شود.

درمان بواسیر با لیموترش

از آنجایی که لیموترش تازه زخم های دستگاه گوارش و روده را التیام بخشیده و در درمان یبوست نیز موثر است ، بدینوسیله دلایل اصلی بروز هموروئید را نیز ریشه کن می کند.

درمان خانگی و علائم بیماری بواسیر داخلی و خارجی چیست

درمان آفت دهان با لیمو

خاصیت ثابت‌ شده ضد باکتریایی و ضدویروسی لیموترش روند بهبود آفت را تسریع می‌کند. کافی است روزی ۳ بار آب مخلوطی از یک لیموی تازه و یک لیوان آب ولرم غرغره کنید اگرچه در اوایل احساس سوزش خواهید کرد اما با استفاده مکرر احساس سوزش کاهش پیدا می‌کند.

خواص و مضرات مصرف دمنوش و شربت لیمو ترش و شیرین تازه و شیرازی در بارداری




نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()


انواع غذا با مرغ و قارچ


Image result for ‫مرغ قلقلی‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


همانطور که میدانید زمان پخت گوشت مرغ نسبت به گوشت های دیگر کوتاهتر است و میتوان با مرغ غذاهای سریعی تهیه کرد . از انواع غذاهایی که میتوان با مرغ درست کرد میتوان به فیله مرغ ،  استیک مرغ ، کیک مرغ ، شینسل مرغ ، کوکوی مرغ ، مرغ سوخاری اشاره کرد . شما میتوانید با مرغ در مدت زمان کمی غذا آماده کنید .

حالا زمان معرفی یک میان وعده ی خوشمزه و عالی و یک خوراک لقمه ای خوش طعم به نام مرغ قلقلی است . این میان وعده به شکل سرد و برای تفریح و پیک نیک هم غذا و میان وعده خوشمزه و مناسبی است . وقتی که برای آماده سازی مواد اولیه این غذا میگذارید حدودا ده دقیقه میشود و زمانی که صرف پختن آن میشود بیست دقیقه است .


مواد لازم برای تهیه این میان وعده عالی

 

 

 

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست 2 عدد
پیاز ریز خرد شده 2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده 1/2 ساقه
سیر له شده 1 حبه
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
کنجد 1 قاشق چایخوری
پیازچه 100 گرم

 


Image result for ‫مرغ قلقلی‬‎


طرز تهیه مرغ قلقلی :


در ابتدا گوشت مرغ را به اندازه و تیکه های دو سانتی خرد کنید . مرغ را به مدت دو تا سه دقیقه داخل روغنی که حرارت داده و  گرم کرده اید سرخ کنید تا حسابی طلایی شود . سپس مرغ را از تابه خارج کنید و کناری بگذارید . حالا نوبت آن است که سیر ، پیاز و کرفس را داخل تابه ریخته و دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند . حالا زمان استفاده از غذاساز رسیده است . مرغ ، سیر ، کرفس و پیاز را داخل غذاساز ریخته و حسابی خرد کنید . تخم مرغ به اضافه یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق را به آن اضافه و به مقدار لازم  نمک و فلفل بزنید . مایه به دست آمده را به شکل گلوله های گرد یک اندازه درست کنید . روغنی که در داخل تابه باقی مانده را گرم کنید و مرغ های گلوله ای را کم کم  داخل روغن تفت دهید تا طلایی بشوند .زمان سرخ شدن مرغ های قلقلی چهار تا پنج دقیقه است . پیازچه های پاک شده را به قطعات پنج سانتی برش و دو دقیقه تفت دهید تا نرم شود .مرغ های قلقلی را در ظرف بکشید و سرو کنید . سویا سس را با کنجد مخلوط و به عنوان سس کنار غذا مصرف کنید.


 



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()


پولکی نارگیلی اصفهان


Image result for ‫پولکی‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


یکی از مشهورترین شیرینی هایی که از اصفهان به سوغات برده میشود پولکی اصفهان است که کنار چای بسیار می چسبد و مزه میدهد . کالری پولکی از قند کمتر است اما این نیاید دلیل شود که در مصرف آن زیاده روی کنید .

 
ارزش غذایی 100 گرم پولکی
چربی کل 1.7 گرم
کلسترول 0 گرم
کربوهیدرات 75.7 گرم
سدیم 2 میلی گرم
قند 74.7 گرم
پروتئین 0.6 گرم

آب نباتی که با آب و شکر تهیه میشودو به سکه و پول کوچک شباهت دارد پولکی نام دارد .یکی از امتیازات پولکی نسبت به قند این است که هم کالری کمتری دارد هم شیرینی آن کمتر است . این روزها پولکی طعم و مزه های مختلفی دارد و همه سلیقه ها را در بر میگیرد . از طعم های آن میتوان به پولکی نعنایی ، پولکی لیمویی ، پولکی نارگیلی و پولکی زعفرانی اشاره کرد .


طرز تهیه پولکی اصفهان


مواد لازم
شکر 1+1/3 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
سرکه سفید 8-9 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده 1/4 قاشق چایخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری

Image result for ‫پولکی‬‎

در دو تا سه قاشق غذاخوری آب جوش ، ۱/۴  قاشق چایخوری زعفران سائیده شده را ریخته و دم می کنیم ، شیرجوش دسته داری انتخاب و در آن آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم .  بعد از به جوش آمدن آب  سرکه ، شکر و زعفران دم شده را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر به طور کامل در آب حل بشود .
هنگام حرارت دادن هرگز نباید مخلوط آب و شکر را با قاشق بهم بزنید . کار صحیح این است که دسته شیرجوش را بگیرید و دورانی بچرخانید تا  شکر را اینگونه در آب حل کنید .برای قوام آمدن مخلوط آب و شکر اجازه بدهید پونزده تا بیست دقیقه بجوشد ، پس از آن کنجد را اضافه و ظرفتان را بچرخانید تا کنجد در تمام مخلوط پحش شود . پس از آن برای اینکه مخلوط رنگ کاراملی به خود بگیرد اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد . کمی آب یخ کنار گذاشته ، مقداری از مخلوط پولکی را در آن بریزید و سپس با دندان امتحان کنید ، اگر مخلوط پولکی ترد شده بود ، آماده شده است و باید مخلوط را  از روی حرارت بردارید اما اگر به دنادن شما چسبید باید بیشتر حرارت ببیند . حالا به فویل نیاز دارید . مقداری فویل برداشته و کف یک سینی را با آن بپوشانید ، مخلوط پولکی را به صورتی که هنوز داغ است و با قاشق به شکل سکه های کوچک روی فویل قرار بدهید . یکی از روش هایی که میتوان با آن متوجه غلظت مناسب پولکی شد این است  که پولکی را روی فویل بریزید و پخش نشود، اگه جاری و روان یود یعنی نیاز دارد غلیظتر شود . پس از سرد شدن پولکی ها میتوان آنها را جدا ساخته و در ظرفی دربسته انها را نگه دارید . از نکات مهم و اصولی در درست کردن پولکی اصفهان این است که بیش ازاندازه نباید حرارت ببیند چون حرارت زیاد موجب طعم تلخ آن میشود . از سرکه سفید باید استفاده کنید . برای شکنندگی و ترد شدن پولکی باید حرارت کافی و مناسب ببیند . حتما باید سرکه سفید را استفاده کنید زیرا باعث شکرک زدن پولکی میشود . مقدار کنجد به دلخواه میتوان کم و زیاد شود.



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 6 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :